Borkóstoló

Szívesen bemutatjuk, hogyan dolgozunk, miben hiszünk, megpróbáljuk átadni azt az életérzést, mely hajt bennünket nap, mint nap. Egy kellemes borkóstoló alkalmával megismerhetitek, mi a filozófiánk, mit is jelent számunkra a hagyományaink tisztelete, hogyan próbálunk minél természetesebben dolgozni, s remélhetőleg egy picit át is tudunk adni az elhivatottságunkból.

Szívesen megmutatjuk azt a szent földet, ahol szőlőink teremnek, a pincét, mely kényelmes környezetet biztosít az erjedésekhez és érésekhez. Kóstolót nyújtunk hordóinkból, hiszen nincs mit titkolni. Mi is csak szemléljük a folyamatokat, nem akarunk beleavatkozni a természet dolgaiba. 

Ültetett kóstolóra 12-14 személyt tudunk kényelmesen fogadni, de ha egyedül jönnél, az sem gond, nem kell feltétlenül megtölteni a helységet. Egyeztetés alapján kínálunk borkorcsolyát, de akár teljes értékű vacsorát is. Mondjuk egy jó kis birkapörkölt a saját, szabadtartású rackaállományunkból? Vagy csak a házi padlizsánkrém egy falat kovászos kenyérrel? 

Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, akár e-mailben, akár telefonon, mi szívesen látunk.

hu_HUHungarian